Wooninspiratiedagen

De winkel zal 30, 31 oktober en 1 november helemaal in het teken staan om de oktober woonmaand feestelijk af te sluiten, met nieuwe producten, gratis interieuradvies en vertegenwoordigers die vertellen over bijvoorbeeld kurkvloeren, traprenovatie etc.. Ook zal er voor de innerlijke mens gezorgd worden met een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u heerlijk inspiratie opdoen voor uw interieur.

Op donderdag kunt u informatie krijgen van vertegenwoordigers van Jasno, Solidfloor en Trenovo. Jasno wel bekend van de shutters, krijgt nu ook gloednieuwe vouwgordijnen, maar dan net een tikkie anders. Solidfloor is wereldwijd bekend om zijn prachtige houten vloeren. Verschillende stijlen, soorten en kleuren zorgen ervoor dat voor iedereen en voor ieder huis een geweldige vloer te krijgen is. Maar wilt u uw trap renoveren en wilt u eens wat anders dan tapijt? Laat het eens bekleden met Trenovo, een soort laminaat maar dan met antislip. Dus het is veilig, praktisch in onderhoud en kan jarenlang mee. 

Op vrijdag zijn er vertegenwoordigers van Wicanders, Dersimo, Forbo en Quick-Step. Wicanders is al jarenlang bekend om zijn geweldig mooie kurkvloeren, warm, behaaglijk en duurzaam. Dersimo staat bekend om de mooie kwaliteiten tapijt en vinyl, voor ieder wat wils en echte kwaliteitsproducten. Quick-Step is al jarenlang en wereldwijd bekend om de topkwaliteiten laminaat. Wij hebben de volledige collectie van Quick-Step en ook de gloednieuwe collectie vloeren kunt u bij ons bewonderen!

Op zaterdag hebben wij een adviesdag. Interieurontwerpster Sandra Tiemens staat dan voor u klaar om u advies te geven over uw interieur. Op deze dag is dit advies gewoon GRATIS! En dat is natuurlijk altijd leuk. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe keuken hebben wij Manja van Keukendesign Manja te gast in de winkel, zij ontwerpt keukens speciaal op maat. Donderdag en vrijdag staan zij ook voor u klaar! Kom eens lekker inspiratie op doen voor uw interieur.

De aankleding in de winkel wordt verzorgd door Mimosa uit Hardenberg. Voor de drankjes hebben wij heerlijke wijnen van De Schenckerij uit Hardenberg en de hapjes worden verzorgd door De Rheezerbelten uit Hardenberg.

U komt natuurlijk ook voor de geweldige acties! Denk hierbij aan 10% korting op de gordijnen van A House Of Happiness, 10% korting op PVC stroken van Forbo en u maakt bij Quick-Step kans op een wielrenpak (pet, jasje, broekje) bij aankoop van een vloer. En daarnaast zijn er nog een aantal geweldige acties! 

Oh, en bent u actief op facebook? Neem dan deel aan het evement Wooninspiratiedagen. Facebook Woonwinkel Ramaker

Graag tot ziens! - Team Woonwinkel Ramaker

 

 

AGENDA WOONINSPIRATIEDAGEN

Donderdag 14.30 - 21.00

- 's Middags vanaf 14.30 kunt u al uw vragen kwijt bij de vertegenwoordigers van Jasno, Trenovo en Solidfloor. 

- 's Avonds is Trenovo nog aanwezig om al uw vragen over traprenovatie te behandelen. 

- De hele dag kunt u interieuradvies en keukenadvies krijgen bij Sandra en Manja. 

 

Vrijdag 14.30 - 21.00

- 's Middags vanaf 14.30 kunt u al uw vragen kwijt bij de vertegenwoordigers van Wicanders, Dersimo, Forbo en Quick-Step. 

- 's Middags en 's avonds kunt u interieur en keukenadvies krijgen bij Sandra en Manja. 

 

Zaterdag 09.30 - 17.00

- De hele dag kunt u interieuradvies en keukenadvies krijgen bij Sandra en Manja. 

- 's Middags om 15.00 is er een demonstratie PVC leggen.