Shutters

Creëer een unieke sfeer in uw huis met het mooiste element: Licht. De houten shutters van Jasno ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit 'm vaak in de kleinste details. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. Wij adviseren u graag over de mogelijke vormen en materialen van Jasno. De shutters worden helemaal op maat voor u gemaakt.

Shutters kunnen in alle kamers van het huis, zelfs in de vochtigste kamer, de badkamer. Er zijn vele kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen die allemaal meewerken aan een bijzonder product voor uw raam. Ze zijn mooi en oersterk. Echt een stukje kwaliteit. Door hier te klikken gaat u naar een filmpje waarin verschillende aspecten van de shutter te zien is. 

 
Om u wat meer kennis te laten maken met de technische kant van dit mooie product verwijs ik u naar DIT filmpje. Hierin ziet u nog meer mooie sfeerafbeeldingen en worden de technische kanten van de shutter u duidelijk, u ziet waar de verzonken scharnieren zitten, waar de pengat verbinding zich bevindt.. etc. Alles waar Jasno zich in kenmerkt ziet u terug in dit filmpje. 
 
Wanneer u shutters heeft aangeschaft krijgt u ook nog eens 3 jaar garantie op fabricagefouten! Voor meer informatie over de verschillende opties en standaard voordelen van de Shutters, zoals de badkamergeschiktheid van de shutters, verborgen bediening en de remote aandrijving, verwijs ik u door naar de website van Jasno of kom eens langs in de winkel voor een uitgebreid advies!
 

Voorbeelden