Gordijnen, de sfeermakers van uw woning.

Gordijnen

In onze collectie zitten onder andere vitrages, inbetweens, verduisterende gordijnen etc. De gordijnen van uw keuze kunnen op verschillende manieren gemaakt worden. Denk hierbij aan verschillende soorten plooien… enkel, vlinder, wave, plat, retour, maar bijvoorbeeld ook op ringen. Wij komen altijd even bij u langs om de ramen op te meten zodat het altijd perfect past.

We helpen u natuurlijk graag met advies over kleuren en de gordijnen zelf. Onze gordijnen zijn van uitstekende kwaliteit en zullen prachtig tot hun recht komen in uw huis.

Overgordijnen

Gordijnen

Overgordijnen zijn dé sfeermakers in uw huis! Ze geven warmte en een behaaglijk gevoel.

Steeds meer zie je overgordijnen als kamerhoge stof. Zo verlies je geen patroon en valt het gordijn vele malen mooier dan met een banenstof.

Laat ons u adviseren over welke stof te kiezen in uw interieur. De keuze is namelijk, écht, reuze.

Inbetweens

Inbetweens

Een inbetween is een dunnere gordijnstof welke lichtdoorlatend is zonder dat het directe inkijk geeft in huis. Perfect voor brede tuindeuren, erkers, etc… Het geeft erg veel sfeer en is toepasbaar in iedere stijl. Er is namelijk een enorme collectie in inbetweens. Effen, gestreept, met patroon. Glad, linnenstructuur, grof en dat, natuurlijk, in veel verschillende materialen. Polyesther, katoen, linnen, viscose, trevira.. of zelfs een combinatie van.

Vitrage

Vitrage

Vitrage is een stofsoort dat er voor zorgt dat daglicht getemperd wordt en op sfeervolle wijze de ruimte verlicht.

Vitrage is een transparante stof, effen of met patronen. Zeer geschikt voor alle kamers in huis. Het is een stofsoort dat goed te combineren valt met overgordijnen of raamdecoratie op het raam.

Verduisterende Gordijnen

Verduisterende Gordijnen

‘S ochtends vroeg wakker door daglicht? Neem dan verduisterende gordijnen in de slaapkamer. Wil je het helemaal donker hebben kies je voor ‘black out’ stoffen. Vind je het niet erg als er her en der nog een stipje licht door komt ga je voor ‘dim out’ stoffen. Deze zijn ook al erg donker, maar niet zo dicht geweven als de ‘black out’ stoffen. ‘Black out’ stoffen zijn ook erg handig wanneer er overdag geslapen moet worden, denk aan nachtploegen.. maar ook voor baby’s natuurlijk.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.