Lichtregulatie, dat is het grootste voordeel van horizontale jaloezieën

Horizontale jaloeziën

De uitgebreide collectie horizontale jaloezieën bevat lamellen van verschillende breedtes, stijlvol smal of robuust breed. Beiden geven een compleet andere uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. De lamellen zijn leverbaar in de breedtes 16, 25, 35, 50 en zelfs 70 mm breed. Er is dus altijd een lameltype dat bij je persoonlijke stijl past. De materialen zijn van hoge kwaliteit net zoals de bedieningssystemen, zo bieden ze u altijd comfort, lichtregeling en een persoonlijk ontwerp waarmee u uw interieur helemaal af kunt maken.

Jaloezieën 16mm

Jaloezieën 16mm

LAMEL 16 mm | Lichtregulatie, dat is het grootste voordeel van horizontale jaloezieën. Een 16 mm jaloezie is ideaal voor draaikiepramen en smalle kozijnen.

Jaloezieën 25mm

Jaloezieën 25mm

LAMEL 25 mm | 25 mm is de meest standaard maat voor horizontale jaloezieën. Het voordeel van deze maat is dat hij vrijwel voor ieder raam geschikt is. De lamellen zijn er in honderden kleuren en voor iedere ruimte in huis geschikt. Ook voor vochtige ruimtes.

Jaloezieën 35mm

Jaloezieën 35mm

LAMEL 35 mm | De perfecte tussenmaat, wanneer u 25 mm te smal vind, en 50 mm niet voor het raam past. 35 mm is een mooie maat, de gulden middenweg tussen breed en smal. In 35 mm is niet zo veel keus qua kleuren als in 25/50. Maar alsnog is er een ruime collectie geschikt als 35 mm jaloezie.

Jaloezieën 50mm

Jaloezieën 50mm

LAMEL 50 mm | De meest verkochte breedte van dit moment. De 50 mm lamel. Robuust, opvallend en praktisch. Hoe groter de lamel, hoe minder lamellen er zijn, dus ook minder om schoon te maken. Wat overigens heel goed kan met horizontale jaloezieën. Ze zijn namelijk gemaakt van een veerkrachtig soort aluminium, wat betekent dat ze dus tegen een stootje kunnen.

Jaloezieën 70mm

Jaloezieën 70mm

LAMEL 70 mm | De breedte die het meest overeen komt met de breedte van een shutter. Dus wanneer shutters een beetje boven budget gaan, dan is de 70 mm jaloezie de perfecte optie. Ze geven een robuuste uitstraling die heel goed past in moderne en industriële interieurs.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.