Ventilatie speelt in huis een belangrijke rol

Horren

Onze horrencollectie biedt volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. De horren worden voor u op maat gemaakt en alleen van de beste materialen. Er zijn verschillende gaas en profielkleuren zodat het vrijwel altijd bij de kozijnen past. Zo bent u jarenlang verzekerd van bescherming tegen insecten.

Inzethor

Inzethor

Inzethorren zijn veelzijdig. Vele inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Plisséhor(deur)

Plisséhor(deur)

Er zijn verschillende soorten Plissé hordeuren. Bij alle soorten is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeuren kunnen tegen een stootje, het gaas heeft namelijk bewegingsruimte en vouwt altijd weer mooi in de plooi.

Rolhor(deur)

Rolhor(deur)

Rolhorren. Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, ook voor dakramen. Het systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. In de rolhorren serie hebben we ook een deur. Een windvaste solide Rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

Vaste hor

Vaste hor

Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Inzetrolhor

Inzetrolhor

Deze hor heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.