Houten jaloezieën zijn sfeervol, decoratief en praktisch

Houten jaloezieën

Er zijn verschillende soorten hout en tegenwoordig is er zelfs een alternatief dat eruit ziet en voelt als hout, dit is dan vooral geschikt in vochtige ruimtes waar een normale houten jaloezie minder geschikt is.

Een houten jaloezie brengt naast sfeer ook een natuurlijk element in het interieur. Er zijn verschillende mogelijkheden in kleurcombinaties maar ook in bedieningssystemen. Bij het bekende merk Luxaflex heb je namelijk een bovenbak dat er haast vintage uit ziet. Ook hebben zij een bovenbak dat er voor zorgt dat het net een shutter lijkt bij het open en dicht doen. Mogelijkheden genoeg! Niet alleen in de bediening maar ook in het personaliseren van het product. Denk hierbij aan kleurencombinaties in de lamellen maar ook het ladderband wat in verschillende kleuren en dessins te krijgen is. U drukt zo uw stempel op een jaloezie.

Een natuurlijke warme sfeer in huis.

Houten jaloezieën zijn gemaakt van de mooiste houtsoorten en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies voor een spannende kleur, of ga voor de veel gekozen witte jaloezie. Tegenwoordig zien wij steeds meer antraciet/zwarte jaloezieën voorbij komen. Je zou het haast niet denken, maar een zwarte lamel valt veel minder op dan een witte. Dit komt omdat een zwarte lamel vaak meer op gaat in de achtergrond. Geweldig effect en het staat ook nog eens heel chic. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de natuurlijke houtkleur, wat altijd net dat beetje extra warmte in het interieur brengt.

AFWERKING | Een persoonlijk tintje door de toevoeging van ladderband. Ga voor een effen kleur, of laat ‘m er juist uitspringen door er een te kiezen met een patroon. Uiteraard kan er ook gewoon voor ladderkoord gekozen worden, dit brengt wat meer rust.

DUURZAAM | Alle houten jaloezieën die wij verkopen worden op een duurzame manier ingekocht en de bomen zijn gegroeid in beheerde bossen.

HOUTLOOK | Van Luxaflex hebben wij ook imitatie houten jaloezieën die uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Ze zijn niet van echt te onderscheiden!

– Leverbaar in de lamelbreedtes 25mm, 35mm, 50mm en 70mm
– Houten jaloezieën zijn toepasbaar op alle soorten rechte ramen en deurkozijnen
– Ruim 25 kleuren in 50 mm zijn leverbaar in 2 weken
– Afgewerkt met een UV-bestendige lak
– Perfecte lichtregulering door het kantelen van de lamellen

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.