Een houten vloer veranderd ieder jaar

Houten vloeren

Wij verkopen houten vloeren van het merk Hollandsche Vloeren en hebben een klein assortiment van het merk Boen.

Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren zoals een ­houten vloer hoort te zijn. De collectie van Hollandsche Vloeren® bestaat uit 7 families. Iedere familie heeft een eigen kleur en afwerking en daardoor een eigen karakter. De Families De Jong, Visser en Janssen zijn geschaafde vloeren welke zich kenmerken door een robuuste en rustieke uitstraling, getekend en vol noesten. Liever strak en stijlvol? Kies dan voor De Vries, Bakker, Smit of van Dijk. Deze vloeren zijn geschuurd en veel rustiger in hun uiterlijk.

Je Hollandsche Vloer combineren met vloerverwarming? Geen probleem! Alle Hollandsche Vloeren® zijn opgebouwd uit een stabiele basis van watervast verlijmd berken multiplex en een toplaag van echt Europees eiken. Hierdoor kunnen ze zonder zorgen geïnstalleerd worden op vloerverwarming.

Hollandsche vloeren

Bertus de Vries

Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en Hollandsche Vloeren® biedt allerlei stijlen en mogelijkheden. Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want ook dat is met onze vloeren geen enkel probleem. Dankzij hun egale gladde oppervlak zijn houten vloeren in vergelijking met textiele vloerbedekkingen hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Bij regelmatig onderhoud kan een houten vloer generaties lang mee. Zelfs als hij uitzonderlijk zwaar belast wordt, kan hij steeds weer opgefrist en uiteindelijk ook opnieuw geschuurd en geolied of gelakt worden, waardoor het oppervlak er weer als nieuw uitziet. Met Hollandsche Vloeren® doe je dan ook een investering voor de lange termijn, waar je iedere dag van zult genieten! Last but not least zijn Hollandsche Vloeren® gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified™ Zilver. De filosofie achter dit internationaal erkende milieukeurmerk is dat álle materialen van een product kunnen worden hergebruikt in een nieuw product of als grondstof kunnen dienen.

BOEN

BOEN

BOEN is al decennialang een merk dat garant staat voor karakteristieke parketvloeren met een levendige en afwisselende look. BOEN biedt een kwalitatieve 3-laags parketvloer met een superieure klikverbinding, met een brede range aan producten. De planken zijn voorzien van BOEN 5G Click-en-lock-systeem, wat het leggen van de vloer vereenvoudigt en versnelt. De vloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en is zeer geschikt voor vloerverwarming!

BOEN eiken rock is een rustieke collectie van karakteristiek eiken. De collectie bestaat uit 8 eiken planken met een dikte van zowel 13 als 14 mm waarvan zes met een geoliede afwerking en twee met een ultra mat gelakte afwerking voor nog meer onderhoudsgemak en helemaal passend bij de trends en wensen van nu. De planken zijn voorzien van 2-zijdige vellingkant en afgewerkt met olie in stoere kleuren, van diep wit naar naturel tot graphite. Ze zijn kant-en-klaar afgewerkt en direct na het leggen te gebruiken, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, een echte aanwinst voor uw interieur!

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.