Japans washidoek in een modern jasje!

NIEUW! Flows

Nieuw! | Het merk Wood&Washi is bezig met een opmars in Nederland met het Japanse Washi papier. Met het onlangs ontwikkelde decoratiesysteem Flow hebben ze echt een nieuwe weg ingeslagen in de raamdecoratiewereld. De door de ontwerpers van Wood & Washi ontwikkelde productinnovatie maakt het toepassen van verschillende soorten doeken mogelijk. Doeken die het licht filteren en inkijk voorkomen, die bovendien onafhankelijk van elkaar verticaal kunnen worden opgetrokken of neergelaten. Het bijzondere aan de Flows is het bedieningssysteem. Het werkt namelijk met contragewichten.

De doeken hangen aan een rail en worden afzonderlijk bediend door contragewichten. Afhankelijk van de ruimtelijke situatie en de wensen van het moment is het mogelijk om met deze techniek delen van het raam bedekt of onbedekt te laten. Door decoratieve contragewichten van rvs toe te passen kunnen ook grote doeken (tot 300 cm) over de gehele breedte worden bediend. Flow kan door haar flexibiliteit zowel toegepast worden als raamdecoratiesysteem, maar ook als ruimteverdeler of voor het afschermen van werkplekken. Het is een strak systeem met vele functies.

Flow kan minimalistisch worden uitgevoerd in Japans papier (Washi) of in transparant geweven papier in drie natuurlijke kleuren. Ook kunnen de 2 soorten gecombineerd worden.