Voor bijna ieder raam geschikt

Plissé en Duette® gordijnen

Plissé | Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende coatings verkrijgbaar, zodat Plissé’s ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en decoratieve Plissé’s zijn perfect voor ramen met aparte vormen, rond, driehoek etc.

Duette® | Duettes® hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en erg energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De veelzijdige Duettes® zijn beschikbaar in een breed assortiment stoffen, met rijke structuren en kleuren. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen en maten. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar. 20mm, 32mm en 64mm. De meest gekozen maat is 32mm. Deze past eigenlijk voor ieder raam.

Duettes® en Plissé’s kunnen ook met verschillende bedieningssystemen geleverd worden. De standaard manier, smartcord®, literise®, elektrisch… etc. De laatste 3 voorbeelden zijn ook allemaal kindvriendelijk, dit houdt in dat er geen verstikkende touwtjes aanwezig zijn.

Plissé's

Plissé en Duette gordijnen

Het grootste voordeel van een Plissé is wel dat hij geschikt is voor vrijwel elke raamvorm. Van gebogen of ronde ramen tot zeer grote ramen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres. Uiteraard ook geschikt voor draaikiepramen. In combinatie met het Trufit® systeem is dit een onopvallende en strakke manier van plaatsen.

Plissé’s zijn veelzijdig en decoratief. Maak een comfortabele plek van uw serre met de Topar Plus-stofcoating van Luxaflex die zonnewarmte en fel licht reflecteert en zorgt voor extra isolatie. Geniet van luie zomerse middagen en knusse herfstavonden.

U kunt de Top-Down/Bottom-Up Plissé’s van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Zo creëert u in één keer het perfecte evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy.

Duettes®

Plissé en Duette gordijnen

De voordelen van een Duette® op een rijtje.

  • Verbeteren de akoestiek in een ruimte. Houden de buitenwereld daar waar het hoort; buiten.
  • Passen ook op dakramen en draaikiepramen. Zelfs ronde ramen en andere vormen.
  • Isolerend vermogen. Duettes® isoleren door de structuur van de stof. Zo wordt warmte in de zomer geweerd en in de winter vastgehouden. Optimaal comfort en minder stookkosten.
  • U kunt de Top-Down/Bottom-Up Duettes® van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Zo creëert u in één keer het perfecte evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy.

Ten opzichte van een Plissé gordijn is een Duette® meer energiebesparend door de dubbele laag stof. Ook ziet u bij een Duette® geen touwtjes lopen door de stof, deze zit bij een Duette® namelijk tussen de 2 lagen stof.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.