PVC, dé vloer van dit moment!

PVC vloeren

Verschillende factoren zorgen er voor dat veel mensen kiezen voor een PVC vloer. Ze zijn namelijk erg praktisch in onderhoud, sterk en slijtvast, ideaal in combinatie met vloerverwarming, geven weinig contactgeluid en geven een strakke maar realistische uitstraling.

Soorten PVC vloeren

Plak PVC vloeren | Dat wil zeggen PVC vloeren geheel verlijmd worden. De PVC stroken worden verlijmd op een absoluut vlakke ondergrond, de ondergrond dient altijd geëgaliseerd te worden voor er PVC op gelegd kan worden, dit moet omdat de stroken zo dun zijn dat iedere oneffenheid zichtbaar is als het niet vlak is. Voordelen zijn de natuurlijke uitstraling, hoog loopcomfort, geluidisolerend en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Click PVC vloeren | Het PVC click systeem bestaat uit stroken die gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig PVC. Door de naadloze clickverbinding sluit alles perfect op elkaar aan en is het resultaat een geweldig mooie en sterke vloer, die makkelijk in onderhoud is. Voor een click PVC vloer moet de vloer ook vlak zijn. Wij komen altijd kijken en beoordelen of er eventueel geëgaliseerd moet worden.

PVC in plakversie

pvc-plak

PVC klik

pvc-klik
Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.