De bekende rolgordijnen krijgen steeds meer karakter

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een zeer praktische vorm van raambekleding die zowel sierlijk kan zijn als echt functioneel tegen bijvoorbeeld de zon. Natuurlijk zijn ze in slaapkamers ideaal om de ruimte te verduisteren.
Ook de bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn bij ons te bestellen. Niet alleen de rolgordijnen maar ook alle andere Velux producten hebben wij in onze collectie.

Verduisterende rolgordijnen

Rolgordijnen

Een veel gebruikt product in slaapkamers. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Een verduisterend rolgordijn is een prachtig product als het gaat om het donker maken van een ruimte… de ideale slaapomgeving. Dit soort rolgordijn heb je in allerlei kleuren en dessins, je kunt er echt een blikvanger van maken door te gaan voor een leuk patroon of knallende kleur. Laat je inspireren door de mooie collectie van o.a. Luxaflex en Zonnelux.

Rolgordijnen Boutique

Rolgordijnen Boutique

Rolgordijnen van Luxaflex… de speciale Boutique Collectie biedt onze modernste trendontwerpen en kleuren. Deze unieke collectie, die alles van opvallende kleuren tot subtiele ontwerpen biedt, sluit daarmee bij uw woonstijl aan en geeft uw ramen een echt modieuze uitstraling, ongeacht het type woning.

Bijzondere stoffen in allerlei stofdiktes. Ze maken van uw ramen echte eyecatchers. De speciale stofjes zijn ook leuk in combinatie met andere stoffen. Kom de collectie bekijken bij ons in de winkel!

Geef uw rolgordijn een extra speciale uitstraling met een opvallende decoratieve onderlat, een stijlvolle decoratieve roede, of voeg schulpranden of biezen toe.

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Het rolgordijn is terug van weggeweest. Weg met het oubollige imago, in met modern en strak. Er zijn prachtige stoffen te kiezen voor rolgordijnen die uw huis veel sfeer en warmte kunnen geven. Wilt u niet te veel poespas voor het raam, maar gewoon mooi en praktisch… ga dan voor een rolgordijn. Geef uw rolgordijn een extra speciale uitstraling met een opvallende decoratieve onderlat. Even een keer wat anders. Er zijn ook mooie kettinghangers die uw rolgordijn net dat beetje meer allure geven. Kom deze opties gerust eens bekijken in de winkel.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.