Creëer een zachte uitstraling met krijtverf

Painting the Past verf

Matte verf, krijtverf. Daar is Painting The Past in gespecialiseerd. Het mooie van deze krijtverf is dat het extreem mat is en dus een zachte uitstraling geeft, niet alleen door het matte krijgt het die uitstraling, ook door de kleuren. Door de toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten krijgt het zijn authentieke en poedermatte uitstraling. De kleuren komen voort uit reizen naar Engeland. Kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen brengen de eigenaren van Painting The Past tot dit kleurenpalet. De verf is op te brengen met een roller, maar iets meer effect bereikt u door het op te brengen met een blokkwast in verschillende richtingen over de wand.

Type verf Rustic@ is soort verf dat het effect van beton nabootst. Rustic@ verf bevat componenten van marmerpoeder, waardoor bij het aanbrengen een zacht poederig en mat effect ontstaat. De verf wordt in twee lagen van boven naar beneden of kruislings aangebracht. Hiervoor raden we aan een brede kwast te gebruiken. Afhankelijk van de manier van opbrengen ontstaat er een streepachtig of licht gewolkt effect waardoor de muur een doorleefde uitstraling krijgt. Het aanbrengen van verschillende lagen geeft lichte kleurnuances en een zacht schaduweffect. De Rustic@ kleurlijn  bestaat uit een sober en sereen kleurpalet van 6 tinten, dat geïnspireerd is door vergrijsde aardkleuren, gewassen linnen en gebleekt hout.

Painting The Past verf is goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar. Kom de mooie kleuren eens bekijken in de winkel, hier hebben wij grote kleurkaarten en kunnen we u goed advies geven over kleurcombinaties.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.