Verticale lamellen zijn stijlvol en bovenal erg praktisch

Verticale lamellen

Ze zijn echt terug van weg geweest! Met nieuwe stoffen, meerdere mogelijkheden en een extra brede lamel. Met de ruime keuze in ons assortiment kunt u gemakkelijk de kleuren toepassen die u elders in de kamer gebruikt of daarmee juist optimaal contrasteren. U kunt ook kiezen voor een dikkere stof of een structuurlamel voor een robuust beeld. Natuurlijk zijn verticale lamellen ook zeer geschikt voor projectmatig gebruik, in kunststof of aluminium, zijn ze sterk en eenvoudig te reinigen.

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

Sfeervolle stoffen | De stoffencollectie biedt diverse lamelbreedtes in prachtige kleuren, transparanties en structuren. In iedere kamer kunt u zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken. Er zijn ook, van het merk Luxaflex, stoffen behandeld met Topar, een kleurloze zon- en warmtewerende coating die tot 68% van het zonlicht kan reflecteren en DustBlock, een eenvoudig te reinigen vocht- en vuilwerende stofbehandeling.

Stoffen lamellen zijn er in de maten 89/127 mm.

Kunststof lamellen

Kunststof lamellen

Praktisch PVC | Speel met licht. PVC lamellen zijn beschikbaar in diverse mooie prints en een uitgebreide keuze in bijzondere kleuren en perforatiepatronen. Deze anti- bacteriële lamellen zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor ruimtes in de horeca en gezondheidszorg.

Kunststof lamellen zijn er in de maten 70/89 of 127 mm.

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

Modern aluminium | Onze sfeervolle en moderne collectie bestaat uit een ruime keuze hoogwaardig gerecycled aluminium in prachtige kleuren, zilver- en metaaltinten of dessinprints. Kenmerkend zijn de selectie lamellen van geborsteld aluminium met een zachte veloursachtige finish en de unieke perforatiepatronen. Door te spelen met licht en reflectie krijgt de ruimte een warme gloed van natuurlijk licht.

Aluminium lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes. 50/70/89 mm.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Not readable? Change text.